CB Yoga | Nieuws: Yoga Intensive - Yoga weekend - Yogareis Sahara - CB Yoga
15774
single,single-post,postid-15774,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.2,vc_responsive

Nieuws: Yoga Intensive – Yoga weekend – Yogareis Sahara

06 Jun Nieuws: Yoga Intensive – Yoga weekend – Yogareis Sahara

Wat een gulle lente beleven we.
Het is zo’n mooie avond en ik zit in de tuin te overpeinzen…wat een leuke dingen ik ga doen dit najaar. Het zachte avondlicht, de fluitende vogels en het frisse briesje in de bomen geven me nog meer plezier met de voorbereidingen voor komend najaar.
Wat komt eraan?

1. Yoga Intensive:
zeven lessen van 2,5 uur waarin elke les één bewustzijnsgebied (chakra) centraal staat. Yogales, inspiratie en uitleg, ontspanning en stilte.

Jelevensrad2 verdiept in jezelf de fysieke, mentale en spirituele inzichten, die je diep van binnen zo goed kent, maar vaak niet herkent als je ze nodig hebt.

Wanneer:
zaterdagmorgen van 9.30u tot 12u.
29 september, 13 oktober, 17 november, 1 en 15 december 2018  en 12 en 26 januari 2019

 

 

2. Yogaweekend in Friesland

Ontspanning, stilte en inspiratie van 21 t/m 23 september 2018

 

3. Yoga reis naar de Sahara:
Na de prachtige yogareis naar Marokko in april dit jaar, organiseer ik samen met de Stichting Wandelen in Marokko opnieuw een yogareis, nu naar de Sahara.
Wanneer: 3 t/m 10 november 2018yoga_meditatie

Yoga, meditatie, verhalen en eeuwen-oude, tintelende inspiratie, stilte, wandelen in de woestijnnatuur, bezinning tussen de zandduinen.
Verwondering van slapen in een tent onder een stralende sterrenhemel, blijdschap met het water waarmee je je kan wassen, genieten van het pure traditioneel bereide eten, de klanken van Berber muziek, de warmte van de zon overdag en het kampvuur in de avond.

Het avontuur van nooit eerder geleefde ervaringen! Binnenkort lees je meer over deze reis.

Meer info over de intensive en het yogaweekend vind je op de site.

 

Geen Reacties

Plaats een Reactie